Kaprun 10-13 listopada

http://nadechy.pl/wyjazdy_forumowiczow.html

Kaprun 10-13 listopada

Postprzez jahu » 31 sie 2011 11:14

hej - jak w temacie - Kaprun 10-13 listopada.
Lecimy 9-go popołudniu. Jazda - czwartek-niedziela.
W niedzielę po nartach w autko i do PL, żeby na poniedziałek rano być zawodowo czynnym :).

LISTA:
http://nadechy.pl/Kaprun.html

Skipass - 136 eur.:
http://en.kitzsteinhorn.at/tickets_prices/winter/
3 noclegi po ok./max. ( ze śniadaniem mam nadzieję :) ) 20 eur./noc ? - może ktoś coś tam jeszcze znajdzie fajniejszego.. ?
zrzuta na podróż - 300-350 pln.
zrzuta na jedzenie (najlepiej) - 3xśniadanie, 3xobiadokolacja - max. 100.

Z Bydgoszczy Juras się wybiera, Kosmyk ze swoją brygadą.. - ktoś jeszcze ? :)
jahu

Re: Kaprun 10-13 listopada

Postprzez neandym » 02 wrz 2011 21:43

Hej! To otworzę listę i piszę się na wyjazd (rozumiem, że będzie możliwość zakupu sezonówki).
neandym

Postprzez jahu » 07 wrz 2011 08:49

1. Neandym
2. Arfi
3. kumpel Jerrego 1
4. kumpel Jerrego 2
5. kumpel Jerrego 3
6. Aśka z rolek 1
7. Aśka z rolek 2
8. jahu
..

Juras - 9 osób
Kosmyk - 5 ?

Zacznie się coś konkretniej precyzować z biegiem czasu - zaczniemy uaktualniać listę w 1 poście, żeby nie robić zamieszania.. :),
Jak komuś się nudzi może szperać już za jakimiś fajnymi (TANIMI) kwaterkami w okolicy Kaprun..
jahu

Postprzez Iven » 13 wrz 2011 08:22

W związku z tym ,że jestem tu "świeżakiem"-chciałem się w pierwszej kolejności przywitać ;)
Co do wyjazdu do "polskiego Kaprun " , ja ruszam z Torunia mam jeszcze 3 wolne miejsca w aucie i na kwaterze. Jadę przez Poznań (tu zabieram 2 osoby) i dalej przez Wrocław-Czechy.
Mój znajomy z Lublina chętnie by do mnie dołączył , ale samemu nie chce mu się gnać , może znalezli by się chętni żeby wspólnie dojechać do Poznania lub Wrocławia?
Iven

Postprzez jahu » 13 wrz 2011 08:36

Iven napisał(a):Mój znajomy z Lublina chętnie by do mnie dołączył , ale samemu nie chce mu się gnać , może znalezli by się chętni żeby wspólnie dojechać do Poznania lub Wrocławia?

sie masz Iven,
no właśnie plan jest taki (być może? :) ), żeby Neandym, Anita zmontowali się wspólnie i jechali razem bezpośrednio z Lublina? - to mniej czasu na podróż, żadnych przesiadek itd.. . Do tej pory nikt z Lublina nie organizował się samodzielnie na wspólne auto - dojeżdżali ludzie najczęściej do trasy Wwka-Cieszyn.., ale może w tym sezonie uda się Wam już organizować wspólnie u Siebie w Lublinie? - co o tym sądzicie?
Jeszcze nie miałem czasu usiąść i pozbierać informacji w całość :/ - sorry. Z grubsza widzę, że będzie sporo ludzi :D.

jahu
jahu

Postprzez Iven » 13 wrz 2011 12:04

jahu napisał(a):
no właśnie plan jest taki (być może? :) ), żeby Neandym, Anita zmontowali się wspólnie i jechali razem bezpośrednio z Lublina? - to mniej czasu na podróż, żadnych przesiadek itd.. .

jahu

Hejka! Szczerze powiedziawszy Zbyszkowi (znajomy z Lublina) marzy się taki układ, myślę że chętnie przystanie na taką propozycję . W razie czego dysponuję kontaktem do niego. Pozostaje jeszcze sprawa kwaterki . On sam nie za bardzo ma czas ,żeby tym się zajmować . Jeśli będzie jakiś pomysł to dajcie znać . ;)
Iven

Postprzez neandym » 13 wrz 2011 12:58

Witajcie!

Wywołany do tablicy odpowiadam :-) Niestety nie mam (i ze względu na domowe inwestycje na pewno mieć nie będę) auta na taką podróż i bagaże (wielkość i stan techniczny). O Anicie pierwsze słyszę, nie znam, ale może poznam :-) Mój plan wstępny był taki: po południu w środę jadę z Lublina własnym autem do Piotrkowa Trybunalskiego (to ok. 2 - 3 h) godzin i tam się dosiadam do Jaha. Spokojnie mógłbym kogoś ze sobą z Lublina zabrać.

Istnieje też wersja, że może będzie kroił się skład Arfi, Zdanpak, Jacek z Siedlec, do których może mógłbym dołączyć, ale na ten temat rozmawiałem tylko mocno wstępnie z Jackiem i nie wiem, czy to może wyjść.

Co do jazdy do Austrii z Lublina. Rozsądna trasa z Lublina wiedzie właśnie przez Piotrków T. (tak np. pokazuje via michelin), w związku z tym ewentualna jazda z Lublina własnym autem byłaby też razem z grupą warszawską, kwestia tylko przesiadki.

Pozdrawiam
neandym

Postprzez jahu » 13 wrz 2011 13:45

wstępny "rozkład jazdy":
http://nadechy.pl/Kaprun.html
z tego co potwierdzone ... w miarę rozwoju informacji będziemy uaktualniać całość ..
Dorzucę tego linka do 1 posta, żeby lepiej się czytało.. :)

jahu
jahu

Postprzez marioo » 13 wrz 2011 14:26

Jahu, wpisz mnie na rezerwową listę, gdyby ktoś zrezygnował. Wypisałem się z Szabirowego Stubaia bo jest w dni powszednie, ale na taki weekendowy wyjazd to chyba dam radę, a i sezonówkę trzeba kiedyś nabyć :)

Pozdrawiam
marioo
marioo

Postprzez jahu » 13 wrz 2011 14:47

marioo napisał(a):Jahu, wpisz mnie na rezerwową listę, gdyby ktoś zrezygnował. Wypisałem się z Szabirowego Stubaia bo jest w dni powszednie, ale na taki weekendowy wyjazd to chyba dam radę, a i sezonówkę trzeba kiedyś nabyć :)

hej Mario,
lista jest na razie "prototypem" ;) - z pewnością będzie jeszcze "ewoluowała" - więc smaruj dechy na 9-go - przyda się.. !

jahu
jahu

Następna strona

Powrót do Wyjazdy Forumowiczów